ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΕΥΡΩ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ..ΖΩΑ...

Στα ΤΕλη της δεκαεΤΙας του 1800  και στα ΜΕσα του 1900, οι ΕυρωπαΙοι δημιοΥΡΓΗΣΑΝ  «ανθΡΩπινο ζωολογικο ΚΗπο" σε ΠΟλεις Οπως το ΠαρΙσι, ΑμβΟΥργο, ΓερμΑΝΙΑ, ΑμΒΕρσα, ΒΕλγιο ΒαρκεΛΩνη, ΙσπανΙα, ΛονδΙνο, ΜιλΑνο, ΒαρσοβΙα, ΠολωνΙΑ, Σεντ ΛΟΥΙΣ, και τη ΝΕα ΥΟρκη. ΑυΤΑ ΗΤαν δημοφιλΗ ανΘΡΩΠΙΝΑ εκΘΕματα Οπου λευκοΙ  παρακολουθΟΥΣΑΝ  τουσ Μαυρουσ ανθΡΩπους που Ηταν στΑ ΚΛΟΥΒΙΑ Οι μαυροι  Ανθρωποι συΝΗθως αναγΚΑζονται να ζουν ΠΙσω απΟ ΤΑ  κλουβΙΑ παΡΟμοια με τα ΖΩα σε Εναν ζωολογιΚΟ  ΚΗπο ΣΗμερα
Μερικοι από τους μαύρους άνθρωπος απήχθησαν και τους έφεραν για να εκτεθούν στους  ανθρώπινους  ζωολογικούς κήπους. Πολλοί από αυτούς πέθαναν γρήγορα, κάποιοι εντός ενός έτους από την αιχμαλωσία τους.Ένας μεγάλος αριθμός των επισκεπτών παρακολούθησαν αυτές τις εκθέσεις σε κάθε πόλη καθημερινά. Για παράδειγμα, η παρισινή Παγκόσμια Έκθεση παρουσίασε ένα ανθρώπινο ζωολογικό κήπο απο   Μαύρους, και 34 εκατομμύρια άνθρωποι σύρθηκαν στην έκθεση σε μόλις έξι μήνες.

Παρακάτω αναφέρονται μερικές φωτογραφίες που δείχνουν την φρικτή πραγματικότητα των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να ζουν σε ζωολογικούς κήπους του ...ανθρώπου.....
Βέλγιο ζωολογικό κήπο
Αυτή είναι μια "Λαών Show" στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, όπου οι νέοι Μαύρο κορίτσι τροφοδοτείται από τους λευκούς θεατές.
Ota Benga-στα-Μπρονξ ζωολογικό κήπο
Πυγμαίος Κονγκό Ota Benga ήταν στην επίδειξη στο ζωολογικό κήπο του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη το 1906. Αναγκάστηκε να φέρει γύρω από τους χιμπατζήδες και άλλοι πίθηκοι.
ανθρώπινο-zoo03
Ένα από τα πολλούς ανθρώπινους ζωολογικούς κήπους στη Γαλλία.

Σάρας Η ιστορία ενός αποικιακού έκθεμα
Μια 20-year-old κορίτσι από τη Νότια Αφρική είναι γνωστή ως Sarah "Saartjie" Baartman προσελήφθη για να εργαστεί σε ένα ζωολογικό κήπο στο Παρίσι εξαιτίας μιας γενετικής χαρακτηριστικό γνωστό ως steatopygia - εξογκωμένος γλουτούς και επιμήκη χείλη. Λευκοί πήγαν στο ζωολογικό κήπο για να δούμε τους γλουτούς της και σε άλλες γυμνές μαύρες γυναίκες με το ίδιο σχήμα.
human_zoos_or_negro_villages
Αυτό είναι ένα από τα πολλά της Γαλλίας "Negro Villages.«  και τη σύγκρισή τους με τα ζώα.
negro χωριό

Αυτό είναι ένα άλλο "Negro Village" στη Γαλλία. Ονομαζόταν «Η Παγκόσμια Έκθεση," όπου γυμνές οι  ημίγυμνες μαύρες γυναίκες και τα παιδιά υποβλήθηκαν σε κλουβιά.
Αφρικανοί γυρίσματα τοξοβολία στο 1904 Σεντ Λούις "Savage Ολυμπιακούς Αγώνες Έκθεση"

Μαύροι Αφρικανοί παρουσιάζονται να συμμετέχουν στην τοξοβολία στο 1904 στο Σεντ Λούις σε μια  εκδήλωση που ονομάζεται «Έκθεση Savage Ολυμπιακούς Αγώνες."
Ανθρώπου-ζωολογικό κήπο-ή-Negro-Village
Ένα «χωριό Negro", παρόμοιο με έκθεση PT Barnum της Joice Χετ, την υποδουλωμένη Αφρο-Αμερικάνα που ήταν τυφλή και σχεδόν εντελώς παράλυτη. 
Πυγμαίους έγιναν για να χορεύουν κατά τη διάρκεια της πολλές εκθέσεις για να διασκεδάσει τους επισκέπτες
Πυγμαίοι  χορεύουν κατά τη διάρκεια της εκθεσης για να διασκεδάσουν τους επισκέπτες σε ζωολογικούς κήπους τόσο στη Γερμανία όσο και στην Αγγλία.
Αυτό είναι ένα χωριό της Σομαλίας, η οποία αποδείχθηκε σε Λούνα Παρκ, Αγία Πετρούπολη
Αυτό είναι ένα  χωριό απο την σομαλία έκθεμα στο Λούνα Παρκ στην Αγία Πετρούπολη, Ρωσία.
γυναίκα και το παιδί
Αφρικανική μητέρα παρουσιάζεται με το παιδί της σε ένα "Negro Village".
Αφρικανοί ανθρώπινος ζωολογικός κήπος
Στην παρισινή Παγκόσμια Έκθεση, του 1931 έκθεμα που ήταν τόσο επιτυχής που το ειδαν  34 εκατομμύρια άνθρωποι  εκείνη τη χρονιά.
μαύρες γυναίκες και το παιδί στο χωριό Negro
 μητέρα και το παιδί της σε ένα "Negro Village" στη Γερμανία. Το έκθεμα αυτό ήταν  πολύ δημοφιλες και είχε μάλιστα και επισκέψεις οπως η συντηρητική πολιτικός Otto von Bismarck.

Υ.Γ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ...


πγη the-open-mind.com  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

" Πως βγήκε η φράση. το πούτσο κλαίγαν η ειναι για τον πούτσο..

Κι αφού γεννήθηκες λόγω της καύλας, ζήσε και πέθανε με καύλα.

ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ: Είναι κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί...